Afișez 1 - 16 din 104 rezultate

 • Indicator alarma antiincendiu

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca aceasta este alarma de incendiu, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „alarma antiincendiu”. Un exemplu este intr-un depozit, acest indicator indica faptul ca exista o alarma de incendiu.

 • Indicator alarma de incendiu

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca aceasta este alarma de incendiu, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „alarma de incendiu”. Un exemplu este intr-un depozit, acest indicator indica faptul ca exista o alarma de incendiu.

 • Indicator apa potabila

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca apa este potabila, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „apa potabila”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica faptul ca apa de la robinet este potabila.

 • Indicator loc pentru curatarea ochilor

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista un loc pentru curatarea ochilor, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „loc pentru curatarea ochilor”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica unde se afla locul pentru curatarea ochilor care poate fi folosit in cazul in care se lucreaza cu substante nocive.

 • Indicator dus de securitate

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista dus de securitate, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „dus de securitate”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica unde se afla dusul de securitate care poate fi folosit in cazul in care se lucreaza cu substante nocive.

 • Indicator echipament P.S.I

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista echipament P.S.I, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „echipament P.S.I”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica unde se afla echipament P.S.I care poate fi folosit in caz de urgenta.

 • Indicator furtun de incendiu

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista un furtun de incendiu, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „furtun de incendiu”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica unde se afla furtunul de incendiu care poate fi folosit in caz de incendiu.

 • Indicator hidrant

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista un hidrant, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „hidrant”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica unde se afla hidrantul care poate fi folosit in caz de incendiu.

 • Indicator iesire de urgenta

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor care este iesire in caz de urgenta, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si text. Pachetul contine toate indicatoare de care aveti nevoie pentru a va trasa traseul. Un exemplu este intr-o fabrica si trebuie trasata iesirea de urgenta.

 • Indicator loc de adunare in caz de urgenta

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista un loc de adunare in caz de urgenta, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „ loc de adunare in caz de urgenta”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica unde trebuie sa mergeti in cazul unei urgenta.

 • Indicator patura de incendiu

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista o patura de incendiu, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „patura de incendiu”. Un exemplu este pe santier in cazul unui incendiu minor se poate folosi patura de incendiu.

 • Indicator punct de prim ajutor

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista un punct de prim ajutor, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „punct de prim ajutor”. Un exemplu este pe santier, acest indicator indica unde trebuie sa mergeti daca sunteti accidentati.

 • Indicator scara

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista o scara care poate fi folosita, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „scara”. Un exemplu este intr-un depozit aveti nevoie de o scara,  in caz de urgenta puteti folosi aceasta.

 • Indicator spargeti in caz de urgenta

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca anumite obiecte pot fi sparte in caz de urgenta, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „spargeti in caz de urgenta”. Un exemplu este intr-un depozit aveti nevoie de un topor, acesta se afla intr-o cutie cu geam iar in caz de urgenta puteti sparge geamul pentru a lua toporul.

 • Indicator stingator – model 2

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista un stingator, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „stingator”. Un exemplu este pe santier, este necesara indicarea unui stingator in cazul in care izbucnesc focuri de dimensiuni mici sa se poata actiona rapid.

 • Indicator stingator

  Folositi acest indicator pe santier pentru a comunica vizitatorilor sau lucratorilor ca exista un stingator, acest lucru este reprezentat prin pictograma cu fundal verde si textul „stingator”. Un exemplu este pe santier, este necesara indicarea unui stingator in cazul in care izbucnesc focuri de dimensiuni mici sa se poata actiona rapid

  Siguranta si comunicarea sunt esentiale pe santier. Unul dintre cele mai simple si usoare moduri de a comunica cu publicul si cu meseriasi prezenti pe santier este prin semnalizare. Semnalizarea se poate face foarte usor si concis cu ajutorul indicatoarelor.

  Indicatoarele de ajutor sunt prezente pe santier pentru a ghida vizitatorii sau lucratorii sau pentru a indica o actiune care trebuie efectuata in cazul unui pericol in zona de lucru. De exemplu, aceste indicatoare pot ghida in cazul unui incendiu sau a unui alt pericol general, vizitatorii sau lucratori spre cea mai apropiata iesire.

  Indicatoarele de ajutor sunt realizate din pictograma simpla sau insotita de texte explicative pe un fundal verde, acestea ajuta la ghidarea persoanelor care sunt in pericol.

  Recomandam ca acestea sa fie realizate pe:

  • Autocolant sau folie adeziva, pe dimensiunile standard A5 (15×20 cm) sau A4 (20×26 cm), si se poate lipi pe suprafete drepte si curate; exemplu: plastic, geam, perete, table, etc.
  • Autocolant sau foaie adeziva si lipite pe PVC de 1-2 mm grosime, pe dimeniunile standard A5 (15×20 cm) sau A4 (20×26 cm), aceasta confera indicatorului rezistenta sporita si flexibilitatea de a fi folosit in mai multe situatii.
  • Realizarea printului direct pe PVC, dimeniuni standard A5 (15×20 cm) sau A4 (20×26 cm) si poate fi perforat sau gaurit pentru al prinde cu usurinta de alte obiecte.